fej

fej
Nemezelt szappanok

2017. március 2., csütörtök

Ilyen a jó szappantartó!

Hogyan is válasszunk fürdőszobánkba megfelelő szappantartót?

Ha valakinek van szép fürdőszobája és szereti a kézműves szappanokat, akkor bizonyára sokat keresgélt már megfelelő szappantartót. Bár a boltok széles skáláját vonultatják fel a formatervezett gyönyörű daraboknak, és a kevésbé esztétikus műanyag vagy fém tartóknak, mégis nehéz a választás.
Ha a fürdőszobát vesszük alapul, akkor a szín és formavilágot, tartósságot részesíthetjük előnyben, ha a szappan tartósságát szeretnénk elérni, akkor a szappantartó kialakítását tartjuk fő szempontnak.
Ez a kettő sajnos nem mindig fedi egymást. A szappantartó bizonyos használati követelményeknek meg kell feleljen a szappan szempontjából is.
Például, hogy szárazon tartsa a szappant úgy, hogy a róla lecsorgó vizet jól elvezeti, vagy magába szívja. Utóbbi módon a fából készült eszközök már jól bizonyítottak. Ám kevés fürdőszobai környezetbe illeszkednek be színük és formavilágukkal.

A fenti képeken a MAT Kerámia KFT szappantartóiból látható 3 darab.
Többféle színben is gyártják, és más formákat is terveztek. Közös jellemzőjük, hogy színeik, sok csempeszínnel összhangban vannak, jól elvezetik a vizet a szappan alól, és 

nagyon szépek.

A FITO szappanok bátran ajánlja minden kedves vásárlójának, kedvelőjének, ismerősének. 
Már rendelhetők! 
Áruk előre láthatóan 1200.- és 1350.- Ft lesz. A tothbea99@gmail.com címen, vagy Facebook üzenetben jelezhetitek vásárlási szándékotokat.
A három forma jelenleg ebben a három színben választható, de hamarosan  lesz több is.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése